Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Verkenning behoefte aan cursus ‘roeitechniek’ voor coaches en wedstrijdroeiers

Geplaatst op 05-05-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2022-05-05-verkenning-behoefte-aan-cursus-roeitechniek

Binnen de Technische Adviescommissie denken we na over gewenste ondersteuning aan coaches en wedstrijdroeiers om techniek van het roeien te verbeteren. Vorig jaar hebben we op Rijnland een avond georganiseerd over ‘motorisch leren/coachen’. We vragen ons daarom af of er behoefte is aan een vervolg op dit onderwerp, of aan een basiscursus coachen, of aan heel andere zaken? Vandaar dat we coaches en wedstrijdroeiers willen vragen om deze enquête in te vullen. Dit kan tot 1 juni a.s.

Enquêteformulier

 Deze korte enquête is in eerste instantie bedoeld voor coaches en wedstrijdroeiers, omdat er binnen Rijnland al een concept bestaat voor het opleiden van instructeurs. Indien je ook interesse hebt als niet-wedstrijdroeier/coach, schroom niet om de enquête ook in te vullen. 

We hebben recent een verkennend gesprek gevoerd met Jeroen Brinkman van Stichting Roeicoach om een ‘in company’ cursus Motorisch Coachen bij Rijnland te organiseren. Dit zou in het najaar plaats kunnen vinden (2 theoriedelen; 2 praktijkdelen). Het lijkt ons een mooie gelegenheid om binnen de eigen vereniging met elkaar te leren over roeitechniek, en vooral om dit met elkaar te doen, dus bijvoorbeeld met coach en een aantal roeiers vanuit één ploeg. Voordat we dat verder op touw zetten, willen we eerst weten of die behoefte er ook inderdaad is. En wat de bereidheid is om hier een eigen investering voor te doen. Vandaar ook deze verkenning.

 

Veel dank namens de Technische Adviescommissie. 

Willeke van der Weide

 

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023