Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Verslag bijeenkomst (ver)bouwcommissie

Geplaatst op 18-12-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Hedi van Dijk

Donderdagavond 15 december was er een ledenbijeenkomst over de vernieuw­bouw­plannen van het gebouw van Rijnland. Tijdens de vorige bijeenkomst over dit onderwerp hebben de leden gesproken over het programma van eisen en hier hun prioriteiten bij aangegeven. Met de uitkomst hiervan is de architect Carin ter Beek van Blauw architecten aan de slag gegaan en heeft een aantal opties uitgewerkt. Zowel bestuur als een aantal experts vanuit de vereniging hebben hier vervolgens feedback op gegeven. Het resultaat van dit alles werd door Carin ter Beek in 3 opties gepresenteerd de 15e.  Het doel van de avond was per optie aangeven wat aanspreekt en juist niet, en hierover in discussie te gaan – dus niet kiezen voor 1 van de voorgelegde opties.

20161218 bijeenkomst bouwcoimmissie 1

’Hier wil ik wel slapen’

Het werd een ontspannen, leuke avond met een goede discussie. Een aantal aspecten in de gepresenteerde varianten werd door de meeste leden zeer gewaardeerd: zoals een bar/keuken in het midden van de sociëteit, een mooie, ruime ergometerruimte – liefst een die bij feesten en partijen ook bij de sociëteit getrokken zou kunnen worden – en de beschikbaarheid van alle functionaliteiten gelijkvloers. Een aantal aspecten vraag nog wel aandacht zoals de inrichting van de botenloods(en), de mogelijkheden die het bestemmingsplan biedt (hierover gaan we met de gemeente in gesprek). Zaken als een duurzame invulling van de plannen volgen in een latere fase van uitwerking.

‘Alsjeblieft niet alles
rood en geel’

Met de uitkomst van de avond gaat de architect samen met de bouwcommissie (Heleen van Gent, Pascal van den Ouden, Michiel Pluim en Hedi van Dijk) weer verder aan de slag met als doel dat in de komende alv een voorstel wordt gedaan om een optie verder uit te werken.  Tijdens de Nieuwjaarborrel op 8 januari zal de stand van zaken ook worden gepresenteerd, en ook daarna zullen de verschillende opties op de vereniging komen te hangen. Inbreng wordt nog steeds zeer gewaardeerd!

20161218 bijeenkomst bouwcoimmissie 2

‘Ik ben een lastig heerschap,
maar dit vind ik allemaal geweldig’

Volgens de planning die in de ALV van afgelopen maart is goedgekeurd zou de vernieuwing van het gebouw afgerond zijn in 2020.

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024