Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Verslag van de kerstlunch

Geplaatst op 23-12-2022  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Vincent Muller

2022-23-12-verslag-kerstbuffetDrie jaar na de laatste kerstlunch was er weer veel verbinding en plezier, tijdens onze kerstlunch op 17 december, in buffet-vorm. Het is haast niet te bevatten dat het door de pandemie alweer zo lang geleden was!
Twee keer eerder heb ik een kerstlunch meegemaakt. In een vaste opstelling nog, aan kleine tafels. Heel gezellig doch ik sprak maar een paar mensen. De nieuwe opzet in buffet-vorm voelde dynamischer en leek veel maar verbinding te geven; vaste tafels en sta tafels en zelf je drankje, soep, zoete of hartige kerstversnapering of heerlijke belegde broodjes en meer, ophalen. Ik weet het niet zeker, maar ik meen dat echte wedstrijdroeiers denken in blik, trappen en happen. Het was dus een zeer smakelijke hap! Bereid door veel verschillende leden van onze vereniging.
Ruim tachtig man en vrouw aanwezig. Jong en nog jonger! Ondanks dat de winterwedstrijden van die dag door ijsvorming waren afgelast ging het toch door.
Achter de schermen is het wel een karwei, maar veel handen maken het werk lichter. Met tenminste twaalf x twee handen is het werk verzet. Met speciale vermelding van onze huiskok Robert van Voors, Soevie-organisator Eugenie van Miltenburg en commissaris gebouw Fred van Duijn. En daarnaast veel anderen die altijd weer trouw hun steentje bijdragen aan de Soevie-evenementen. De recente investeringen van de vereniging in onder meer een snelle afwasmachine, draadloze geluidsinstallatie en kerstboom gaven deze lunch extra glans! Dank aan het bestuur!

Vincent Muller, lid kernteam Soevie

 Meer foto's...

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023