Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Vertrek bestuurslid Bauke Smit

Geplaatst op 25-09-2019  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Evert Gianotten

2019-09-25-vertrek-bestuurslid-bauke-smitIn de bestuursvergadering van maandag 23 september heeft Bauke Smit meegedeeld dat hij zijn functie als commissaris materieel zo spoedig mogelijk wil gaan neerleggen. De reden is dat hij, anders dan eerder voorzien, in verband met een nieuwe baan de werkzaamheden als commissaris materieel niet meer kan combineren.

Het bestuur betreurt het besluit van Bauke maar kan niet anders dan dat te respecteren. We gaan nu met gezwinde spoed op zoek naar een opvolger. Bij deze gelegenheid gaat het bestuur zich ook beraden op het takenpakket van de commissaris materieel. Zonder een vorm van delegatie van taken en verantwoordelijkheden naar andere leden, bv. in de vorm van een commissie vloot, wordt het voldoen aan alle wensen een bijna onmogelijke taak. In dat verband zullen wij overigens ook een beroep doen op de zelfwerkzaamheid van de leden, die niet alles van bestuursleden en commissieleden mogen verwachten. We zijn een vereniging en geen supermarkt.

Meer informatie over de vacature en de organisatie eromheen volgt binnenkort. Voor wie veel verwacht van de vereniging en die op dit vlak een rol wil vervullen, in welke vorm dan ook, denk er eens over na.

Namens het bestuur, Evert Gianotten

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024