Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Botentoewijzing zomer 2019

Geplaatst op 02-05-2019  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

In een vorig bericht (18-4 jl.) meldde ik het plan van het omriggeren van de Rijnland tot een scullacht. De gedachte die we destijds hadden was om per 1 mei de toewijzing van de achten hierop aan te passen. Echter, dat moment moeten we nog even uitstellen. De Daan van de Linde is deze week voor groot onderhoud de werkplaats ingegaan. Naar verwachting is deze komende weekend (4-5 mei) weer beschikbaar. Dat kostte tijd en inzet van mensen, en bovendien was de Daan even uit de vaart.

Wanneer de Rijnland wel als dubbelacht ingezet wordt – en daarmee het afgesproken schema van de achten ingaat – wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Verder:

  • Op dinsdagavond 21 mei is iedereen van harte uitgenodigd om vanaf 20 uur een avond over ‘trainingsopbouw’ bij te wonen. Deze avond is niet alleen voor coaches maar vooral ook voor wedstrijdroeiers bedoeld! Ad Dubbeldam verzorgt deze avond. Verzoek is ook om via je inschrijving mogelijke vragen voor die avond aan te geven.
  • Zoals jullie weten is Bauke Smit onze commissaris materiaal. Hij merkt dat er slordig wordt omgesprongen met ons materiaal. Bij deze nogmaals de oproep om na iedere training de slidings en bankjes schoon te maken en regelmatig de boot met sop af te doen (zeg 1 keer in 6-8 weken). Dat voorkomt slijtage en zorgt voor prettig roeien!
  • Ik hoop ook dat iedereen in het ‘botentoewijzings-excel’ kan om daarin de wedstrijdplannen aan te passen? Dit is geen definitieve inschrijving, daarvoor blijft het nodig om per wedstrijd via de website in te schrijven.
  • Een aantal boten – met name de 2x – worden voor verschillende wedstrijden door veel verschillende roeiers gebruikt. Hierbij het verzoek om hierover met betrokkenen te communiceren, zodat iedereen zo optimaal mogelijk kan trainen.
  • Voor de Spaarne Lenterace en de DMO verwacht ik veel inschrijvingen – super! Graag zo spoedig mogelijk via de website inschrijven, zodat de ‘conflicten’ in het bootgebruik helder worden. Uiteraard gaan we naar oplossingen zoeken, en hopelijk lukt dat ook in alle gevallen.
  • En nog een oproep: als je voor een wedstrijd inschrijft, zorg ook direct voor de betaling! Dat voorkomt dat Kees de Bruijn (die al heel veel werk heeft aan alle wedstrijdadministratie!) herinneringen uit moet sturen.
 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023