Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Vlootcommissie gaat digitaal van start

Geplaatst op 28-03-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: René Hooijdonk

gebouw-en-terrein-nieuwe-botenloods-1Op de agenda van de ALV stond de start van een nieuwe vlootcommissie. Omdat de ALV niet doorging en vanwege het coronavirus heeft René Hooijdonk als nieuwe commissaris materieel nu een digitale startimpuls geleverd. 

In de vlootcommissie zitten leden die op allerlei manieren met de vloot bezig zijn. In alfabetische volgorde: Lisette Elsinga, Kai Fischer, René Hooijdonk (vz), Hans Kruijssen, Bauke Smit en Hans van Willigenburg. Heel veel kennis van en ervaring met onze vloot bijeen dus!

De vlootcommissie gaat werken aan een heldere en complete toedeling van taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden t.a.v. onze vloot.

René heeft per mail een startdocument uitgezet als eerste aanzet, mede gebaseerd op zijn gespreksronde, het Rijnlandboek, etc.  Dit is dus een groei-document waaraan ongetwijfeld alle commissieleden een bijdrage zullen gaan leveren en dat uiteindelijk zicht zal bieden op de verbeterpunten in de huidige situatie en op de wijze waarop we ons vloot beleid en -beheer in de toekomst nog beter kunnen vormgeven.

In de notitie van René t.b.v. de ALV stonden al de belangrijkste aandachtspunten. Als je iets wil toevoegen of bij deze thema’s een verbeteridee hebt, geef dat dan door aan de leden van de vlootcommissie ( eissimmoctoolv.[antispam].@rvrijnland.nl).

. Hierna volgt een korte samenvatting:

  1. Dossier per boot. Gebruik/type gebruikers, toewijzing, onderhoud, afstellingen, schades, kosten, inzetbaarheid en afschrijven.
  2. Periodieke onderhoud en controle en de planning daarvan. Voor boten, riemen, ergometers, roeibak en opbergsystemen (locatie, stellingen, takels).
  3. Voorraden, gereedschappen en andere materialen: Beheer, opbergplaats, toegang.
  4. Lig- en hangplaatsen van boten, riemen en riggers.
  5. Werkuren, doorlooptijd en kosten, ook per type boot. Door verschillende (groepen van) vrijwilligers c.q. roeiploegen en door de bootsman
  6. Planning/ toewijzing, gebruik, onderhoud, controle, kosten en kostenvergoeding. Instructie rijvaardigheid, eisen bestuurder en auto.
  7. Schades: kosten, aansprakelijkheid en dekking. Ook per incident: materieel, lichamelijk en schade van derden; juridisch en verzekeringstechnisch

We gaan ervoor dat deze digitale start uiteindelijk zal leiden tot een voor alle leden merkbare verbetering in het beleid en beheer van onze vloot.

De inbreng en bijdrage van alle leden zal hierbij zeker heel belangrijk zijn!


René Hooijdonk

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024