?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Vraag en aanbod

Geplaatst op 01-02-2023  -  Categorie: Bestuursbericht  -  Auteur: Caroline Wortelboer

2022-09-04-herstart-zondaginloop-3We weten allen uit ervaring dat het deel uitmaken van een leuke en passende ploeg belangrijk is voor zowel nieuwe als voor ervaren leden, omdat dit ervoor zorgt dat je je thuis voelt bij RV Rijnland. Aanstaande donderdag 2 februari is er weer een Nieuwe leden bijeenkomst, waar we jullie al eerder over informeerden. Dit leek ons een goed moment voor het lanceren twee nieuwe pagina’s op onze website, die het vinden van een geschikte ploeg of van fijne roeimaten kunnen ondersteunen. 

Beide vind je (wel eerst even inloggen) in het uitklapmenu onder de knop ‘leden’ in de gele balk.  

De vraag- en aanbod module kan je zien als een groot prikbord zoals je die bij de supermarkt tegenkomt. Advertenties kunnen gaan over:

  • Het zoeken van een ploeg of als ploeg zoeken naar nieuwe roeimaatjes (hoofddoel)
  • Vacatures of juist het aanbieden van je talenten
  • Aanbieden of zoeken van (roei)kleding of (roei)materiaal (niet commercieel!)

2017-10-22-roeiwedstrijd-in-herhaling-2

 

De vraag en aanbod module roept misschien vragen bij jullie op. Houd in gedachten dat de module oorspronkelijk niet voor ons hoofddoel (ploeg en roeiers bij elkaar brengen) ontworpen is, maar meer voor het kopen en verkopen van materiaal of kledingstukken. Er ligt vrij veel nadruk op de prijs, wat voor ons hoofddoel uiteraard niet relevant is. Helaas zijn er beperkingen in wat wij kunnen aanpassen (zonder hoge kosten). Uiteraard bestaat voor jullie nu de mogelijkheid om ook kledingstukken of privé skiffs aan te bieden (of te vragen) maar dat is niet de gedachte waarmee wij deze module een jaar gaan uitproberen. Op dit moment staan er als test een aantal advertenties op van bestuursleden en van onze onvolprezen webmaster, die jullie een idee kunnen geven van hoe het werkt en wat je ermee kunt. Wij zijn benieuwd of en hoe jullie deze mogelijkheid gaan gebruiken. Het werkt wanneer het door jullie wordt ervaren als laagdrempelig en wanneer er regelmatig nieuwe advertenties verschijnen. Dus ga je gang! 

 

Caroline Wortelboer,
Secretaris

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Margo Loeb
02 feb 2023 07:28

Heel goed initiatief, vooral als je de nieuwe leden avond helaas niet kan bijwonen… Een verbeterpuntje: bij de proef advertenties staan wel leeftijden vermeld, maar of het een (potentiele) mixed ploeg betreft, kun je alleen in het ploegenoverzicht terugvinden. Margo Loeb

Bernard Wortelboer 02 feb 2023 15:39
@Margo Loeb 02 feb 2023 07:28

Als je een nieuwe advertentie maakt in de categorie 'Roeiploeg' verschijnen er extra velden die je kan invullen: Dit zijn: Ploeg samenstelling (keuze uit -, Mixed, Dames, Heren), Ambitie (Recreatief, Conditioneel, Wedstrijd, Marathon, Zeeroeien, Aangepast roeien), Roeivariant (Scullen, Boord, Scullen & Boord), Roeidagen en Boottypen.

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 8 december 2022