Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Waddentocht 3.0: Uitnodiging

Geplaatst op 10-11-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Kai Fischer

2021-11-10-waddentocht-3-0-uitnodigingNa het succes van de Waddentocht in de afgelopen jaren vindt de Waddentocht 3.0 volgend jaar plaats van 16 – 30 Juli 2022. Je kan boeken voor één week (16-23 Juli of 23-30 Juli) of voor beide weken. Je verblijft (slapen, eten/drinken, etc.) op de platbodem Medusa, die met ons meevaart. Het schip heeft 6 cabines voor 2-3 personen. Er kunnen hooguit 14 roeiers per week deelnemen. Er wordt geroeid in twee gestuurde zee-vieren en een ongestuurde zee-twee. D.w.z. 12 roeiplaatsen en 2 personen hebben één dag per week waldienst. Aanvullend zijn op aanvraag ook enkele niet-roeiende personen welkom! 

Het gaat om een privaat georganiseerde groepsreis, waarbij prioriteit wordt gegeven aan deelnemers afkomstig van RV Rijnland, RV ’t Diep en RV Oldenburg. Maar ook deelnemers van andere Nederlandse en Duitse roeiverenigingen zijn welkom! Bij het roeien worden de hoogste veiligheidsmaatstaven in acht genomen, mede gebaseerd op ervaringen in de afgelopen jaren. Eenieder is verantwoordelijk om zich hieraan te houden. De deelnemers moeten over een goede roei-conditie beschikken (3 uur of meer achter elkaar kunnen roeien), houden van de zee en sociaalvoelend zijn.  

Vertrek en aankomst vinden plaats in Harlingen. Het programma is zeer weersafhankelijk en afhankelijk van de getijden in de Waddenzee. Bij veel wind of op verzoek van de deelnemers kan er ook gezeild worden. 

De kosten zijn € 630 pp per week. Dit bedrag is all-inclusive (excl. alcoholische dranken). De boeking is pas verbindend na het voldoen van de deelnamekosten (rekeningnummer wordt na de aanmelding bekendgemaakt). Bij annulering wordt € 350 ingehouden, tenzij er een invaller gevonden wordt. Aanmelding kan plaatsvinden bij Kai Fischer: liam.[antispam].@fischerkai.net  

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024