Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Wat kan je nog leren over veilig roeien

Geplaatst op 19-01-2016  -  Categorie: Veiligheid  -  Auteur: Saskia de Vlas

Kom op dinsdagavond 26 januari om 20 uur op Rijnland en luister naar de ervaringen van onze Rijnlandroeister Saskia de Vlas. Deze avond is gratis !

 

Waarom weer roeivoorlichting over veiligheid? We kennen alle vaarregels toch best ? Ze staan duidelijk in het Rijnlandboek. Theoretisch weten we het allemaal wel, maar passen we het wel goed toe? Weten we ook waarom de regeltjes zijn gemaakt. ? Veiligheid is fictief.

 

160119 omgeslagen C4

 

En ook hoor ik zeggen: 'ik ben zo ervaren dat hoeft niet meer voor mij'. Ik wil dan ook aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleggen wat er gebeurt als je de regeltjes wel kent maar ze niet toepast. Zeker voor de “ervaren” mensen want mijn ervaring is: Ervaring nekt je.

 

Tot slot ga ik het hebben over wat er allemaal nodig is om met de eventuele geschonken Yole de Mer veilig over de Wadden naar de eilanden te roeien. Dat doe onder het gezegde: Een schip is zo zeewaardig als zijn bemanning.

 

Ik ben Saskia de Vlas, in het bezit van een geldig Groot Vaarbewijs en heb met mijn schepen een Schouw, Lemsteraak, en Tjalk van 23 meter heel veel gevaren op de Wadden, Noordzee en het IJsselmeer. Ik ben met mijn schepen naar Engeland, Frankrijk, Duitland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Polen gevaren. Altijd als Schipper.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd verpleegkundige met EHBO, Chirurgie, OK, Wond, Psychiatrie en Endoscopie. Door mijn ervaringscombinatie hoop ik te laten inzien waarom je iets wel en iets niet moet doen.

 

160119 vaarbewijs

Saskia de Vlas

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024