Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

We gaan weer zeeroeien!

Geplaatst op 22-06-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Job Dresden en Kai Fischer

2021-06-22-we-gaan-weer-zeeroeienDit weekend hebben Kai en ik met onze Duitse vrienden op zee geroeid rond Baltrum. Dit eiland maakt onderdeel uit van de Duitse wadden. Een prachtig gebied dat goed bereikbaar is met onze zeevier Kaiman. Om eenieder in de gelegenheid te stellen kennis te maken met het zeeroeien hebben we een aantal tochten georganiseerd. Voor alle tochten geldt dat de weersomstandigheden, met name wind, een en ander moeten toelaten!

  • Zeeroeien in Katwijk
    Op zondag 4 juli a.s. vanaf 09.00 uur leggen we de Kaiman neer op het strand in Katwijk. Ook de zee-2x (Zeerover) en de zee-skiff (Schatzoeker) van Kai zijn aanwezig. Dan kan je zelf ervaren hoe leuk en makkelijk het roeien op zee gaat. Met een beetje geluk zie je zeehonden! Er wordt in ieder geval in 2 shifts geroeid: één om 09.00 uur en één om 12.00 uur. Bij veel belangstelling is er nog een shift in de middag. Er wordt geroeid vanaf de W.S.V. Skuytevaert. Deze vereniging, die ook meer aan zeeroeien wil gaan doen, ligt aan het einde van de Zuid Boulevard in Katwijk aan Zee. Aanmelden via de activiteitenlijst op deze website.

  • Zeeroeien naar de Marker Wadden
    Op vrijdag 16 juli a.s. willen we vanuit Lelystad roeien naar de Marker Wadden. Dat is een nieuw door Natuurmonumenten ontwikkeld natuurterrein in de Markermeer dat eenvoudig met de zeevier te bereiken is. Vervoer, roeitocht en wandeling op de Marker Wadden duurt in totaal de gehele dag.  Verdere afspraken worden met de deelnemers gemaakt. Aanmelden via de activiteitenlijst op deze website.

  • Zeeroeien op de Waddenzee
    In de eerste drie weken van augustus gaan we, net als vorig jaar, roeien op de Waddenzee. In drie tranches van een week wordt geroeid naar de diverse Waddeneilanden. Verblijf vindt plaats op een platbodem (Medusa) die de hele tocht met ons meevaart. Overdag wordt geroeid en ’s-avonds eet, drink en slaap je op deze platbodem. In de diverse weken zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Nadere informatie bij Kai of bij mij (Job).                          


Job Dresden
Kai Fischer

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024