Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

We houden ons aan de afspraken!

Geplaatst op 19-05-2020  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Fred van Duijn

Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van de ruimere mogelijkheden om te roeien waarbij wij in grote lijnen onze eigen verantwoordelijkheid goed invullen. Complimenten aan onszelf.
De belangrijkste pijlers voor het nieuwe beleid blijven nog steeds de hygiënische maatregelen en de 1,5 mt afstand.

Wat betreft de hygiënische maatregelen blijft het desinfecteren van de handen bij binnenkomst vragen oproepen. De meerwaarde van deze handeling is om virus-inbreng van huis/buiten zoveel mogelijk te beperken. Een simpele handeling die toch belangrijk is. De middelen staan op de tafel bij “ingang 1”.
Het tijdig inkopen van reinigingsmiddelen en papieren handdoeken levert nog problemen op. Vanwege de algemeen grote vraag naar deze middelen is de levering vertraagd. We doen ons best onze voorraden op peil te houden. Maar als iemand hiervoor een oplossing weet laat het de Soevie weten.

De aanwezigheid van de Covid-regelaar hebben we beperkt tot de daadwerkelijk drukkere momenten in de ochtend. Dit om van hun inzet ze goed mogelijk gebruik te maken. Belangrijk blijft elkaar te helpen.
De eerdere regel dat alleen de Covid-regelaar het gebouw mag openen en weer sluiten is daarmee komen te vervallen. Zoals normaal mag iedere roeier het gebouw openen (wel blijven de kleedkamers/douches, toiletten en sociëteit dicht, behalve het rolstoel-toegankelijk toilet). Dit brengt wel de verantwoordelijkheid met zich om als laatste het gebouw weer goed te sluiten!

Met elkaar en wat afspraken maken we er weer iets moois van!

Fred van Duijn

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Henk Helle Henk Helle
22 mei 2020 20:15

Met alle respect voor hun coöperatieve hulpvaardigheid maar ik denk dat de toegevoegde waarde van de Covid-regelaar nihil is, zelfs op drukke momenten. Wat ik zie is dat alle leden altijd hun gezond verstand gebruiken, en zich aan de regels houden. Misschien tijd om weer eens met de gemeente te praten.

ErikSerge Blaauw ErikSerge Blaauw
20 mei 2020 13:45

Dienen boten inmiddels weer “meegenomen worden in myfleet” bij uitvaren?

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024