Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Webinars voor coaches

Geplaatst op 08-05-2021  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

In vervolg op de inventarisatie onder de coaches, die we 23 april via de website uitzetten, heeft de technische adviescommissie zich gebogen over de opzet van de webinars voor coaches.

Allereerst dank aan de inzenders! We gaan op basis van jullie input aan de slag met de thema's "foutenanalyse op basis van eigen filmpjes' (2 juni) en 'didactiek/motorisch leren' (15 of 30 juni). Deze avonden zijn in principe nog digitaal (via Teams), maar wie weet wat er vanaf medio juni mogelijk is. De digitale inloop is om 19.45 uur; de webinars starten stipt om 20.00 uur en duren ongeveer een uur. In de eerdere aankondiging gingen we uit van een later startmoment, maar hebben dit dus een half uur vervroegd.

De eerste avond zou al plaatsvinden op 18 mei. Deze bijeenkomst vervalt. Daarvoor in de plaats willen we jullie wijzen op een interessante webinar van de KNRB over voeding: Webinar – Het effect van voedingshypes op de prestatie | KNRB. Dit webinar is op donderdag 20 mei. Opgeven kan via de KNRB-site; de kosten bedragen 5 euro. Voorafgaand aan het webinar is het de bedoeling dat je de Netflix-docu 'Game-changers' kijkt. Dit gaat over de meerwaarde van vegan eten. Een interessante documentaire, ik ben tenminste heel benieuwd geworden naar het webinar wat als insteek heeft: wat blijft er over van de bewijzen van deze 'heilige graal'. 

De andere avonden zijn gepland op 2 juni en 15 juni, met als reservedatum 30 juni. We proberen hiervoor een externe spreker aan te trekken. Meer informatie volgt. Voor de onkosten vragen we mogelijk ook een kleine bijdrage.

Schrijf je wel alvast in via de activiteitenlijst, dan weten we op hoeveel deelnemende coaches (en instructeurs) we kunnen rekenen!

 

Willeke van der Weide

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023