?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Werkzaamheden m.b.t. verwijderen ponton

Geplaatst op 22-09-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Pascal van den Ouden

Geachte heer/mevrouw,

Na 7 j2017-09-22-ponton-1aar gast te zijn geweest op de recreatieplassen van de Vlietlanden, hebben wij met onze opdrachtgever BAM afgesproken het ponton te verwijderen van de plas voor inzet elders. 

Wij hebben inmiddels het ponton verplaatst en zijn begonnen met de nodige voorbereidingen. Wij willen dit doen met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Daarom zou ik u graag willen informeren over onze werkzaamheden. 

Het ponton ligt momenteel tegen de kan bij de ophaalbrug.

Maandag 25 september willen wij op het terrein voor de reddingbrigade een kraan opstellen om de spud palen uit het ponton te hijsen en andere losse delen van het ponton te hijsen. 
Hier zullen we een deel van dat stuk afsluiten en voorzien van verkeersregelaars. Het water front en WSC vlietlanden blijven met de auto bereikbaar. De redding brigade heeft aangegeven geen dienst te hebben. Bijgevoegd een plaatje hoe de situatie zal zijn. Om het ponton voor de kant te krijgen, zullen we een kleine onderwaterdrempel verwijderen. De diepte nabij de helling is 1,5 meter net voor de ingang zit een rug waardoor de waterdiepte 0,5 meter is. Met Staatsbosbeheer is afgesproken het opgehaalde zand terug aan te brengen op het recreatie strand.
2017-09-22-ponton-2

Dinsdag 26 september willen wij het ponton door de brug heen halen, de vliet op. Hiervoor zal de brug iets langer dan normaal open moeten. Het ponton zal vervolgens via Leiden naar Rotterdam worden afgevoerd.  

De fietsers zullen wij vanaf de knipbrug om de vlietlanden heen leiden en vice versa. Wij zullen de doorvaart tussen 10:00 en 15:00 laten plaatsvinden i.v.m. met drukte  die er dagelijks is op het fietspad. 

Mocht u vragen hebben kunt u mij ten alle tijden bereiken. 

Met vriendelijke groet/ kind regards


Pascal van den Ouden

Boskalis Nederland B.V

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 16 juni 2021