Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Wervingsactie verbouwing

Geplaatst op 13-09-2018  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Robert Voors

2018-09-13-wervingsactie-verbouwingIn het stukje op de website van Liesbeth van Beemen over de actie van Willeke van der Weide heb je kunnen lezen dat er acties ondernomen worden ter ondersteuning van de nieuwbouw. Daarom maar gauw ook even een bericht van de kersverse coördinator voor dit soort acties en donaties. Zoals eerder gemeld op de website is de wervingsactie al gestart:
https://www.rvrijnland.nl/nieuws/grote-wervingsactie-verbouwing-van-start

Daar kan je al veel informatie vinden en op 27 september is een bijeenkomst op Rijnland over de schenkingen en de obligatieleningen ten behoeve van de nieuwbouw. Daar zullen we wat meer vertellen over de mogelijkheden.

Maar we merken nu al dat veel leden en ploegen zich afvragen: “ik wil heel graag iets doen, maar hoe doe ik dat?” Het antwoord is heel simpel: Gewoon doen! Als je nu al denkt: ik laat mijn ploeg voor die zelfgebakken taart een euro per punt betalen, geweldig! Graag horen we van je  actie. En als je vragen hebt: neem contact op met mij. We merken dat er veel concrete en wat vagere plannen zijn. De uitvoer van die plannen willen we graag stimuleren en ondersteunen.

Alle acties en donaties houden we nauwlettend bij en we zullen die ook zichtbaar maken. Hoe we dat gaan doen, daarover binnenkort meer. Ook denken we na over het permanent zichtbaar maken van deze en andere bijdragen. Ook daarover later meer. Ook komt er binnenkort een spaarpot op of achter de bar, voor spontane donaties. (of: minder spontaan: doneer voor elke consumptie 10 cent extra in de spaarpot). 

Dus: als je ideeën hebt: voer ze uit, laat het mij weten en mocht je vragen hebben: neem contact op met mij, dan werken we ze samen uit. Daarnaast zal ik binnenkort ook ploegen en commissies benaderen om te zien of zij willen bijdragen. Behalve per email ben ik natuurlijk ook aanspreekbaar op de verenging, al zullen velen mijn gezicht nog niet zo goed kennen, want ik roei nog niet zo lang.

 

Robert Voors

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Heb je gevonden wat je zocht?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024