Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Wie doet er mee met de KVW (19 november)

Geplaatst op 20-10-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Joke Korevaar en Elsbeth Pluim

2017-07-20-korte-vliet-wedstrijdenGezocht:
- roeiers
- vrijwilligers

De KVW (Korte Vlietwedstrijd) wordt dit jaar (en de komende jaren) niet alleen door Die Leythe georganiseerd maar ook door Rijnland. Dat houdt in dat er andere roeiverenigingen op Rijnland zullen bivakkeren, boten te water zullen laten, van de kleedkamers en de bar gebruik zullen maken etc.  Verder houdt dat in dat Rijnland zal helpen bij de organisatie, dat wil zeggen helpen bij de tijdwaarneming, bij het oplijnen voor de start, bij het passeren van de bruggen enz.

Kortom we zijn op zoek naar enthousiaste mensen die een helpende hand willen bieden en natuurlijk zijn we op zoek naar roeiers die de Korte Vlietwedstrijd gaan roeien.

Dus heb je zondag 19 november tijd en zin om te helpen bij de wedstrijd of op de vereniging geef je dan op bij ondergetekende.

En heb je goeie benen en zin in een wedstrijd geef je dan op voor de Korte Vlietwedstrijd. Deze wedstrijd is een tijdrace waarbij ploegen achter elkaar starten over een parcours van circa 4700 m. Er wordt geroeid in twee blokken, één start om 11.00 uur, de andere om 14.00 uur. Niet alleen ervaren roeiers kunnen deelnemen, maar ook instructieleden, jeugdleden, en ploegen in C-vieren. Voor specifieke informatie over de wedstrijd kijk op www.kortevliet.nl

Let op: ploegen die ook willen meehelpen als vrijwilliger (in het blok waarin ze niet zelf roeien) krijgen de helft van het inschrijfgeld terug als minstens de helft van de roeiers meehelpt.

Joke Korevaar en Elsbeth Pluim

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023