Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Wintercompetetitie

Geplaatst op 07-11-2023  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Willeke van der Weide

2022-10-14-aankondiging-wintercompetitieZondag 19 november staan de Korte Vliet Wedstrijden op de agenda. Zie ook elders in de nieuwsberichten. Geef je vooral nog op! Traditiegetrouw tellen de uitslagen mee in de wintercompetitie. Deze winter hebben we de opzet van de competitie iets gewijzigd:

  • We starten in één blok, zodat we gezamenlijk kunnen afsluiten in de sociëteit. Zowel na de kerstwedstrijd als na de nieuwjaarswedstrijd zal de soevie daar zorg voor dragen!
  • Alle wedstrijden houden we in principe op de zaterdagochtend. Indien de wedstrijd niet door kan gaan, proberen we het de dag erna, de zondagochtend, opnieuw. Tenzij er ijs ligt uiteraard, dan is het al duidelijk dat ook de zondag niet gaat lukken.
  • Houd daarom alvast de volgende zaterdagochtenden vrij in je agenda: 16 december (kerstwedstrijd); 13 januari (nieuwjaarswedstrijd) en 10 februari (Vliethead).
  • We roeien 4 kilometer in december; 5 kilometer in januari en 6 kilometer in februari. Ook de jeugd (en overige C-boten) kunnen starten, zij roeien 1 kilometer.
  • We maken op basis van de 4 wedstrijden (waarbij in principe 3 resultaten tellen) een eindklassement op, met de systematiek van de inmiddels bekende correctiefactoren.
  • De inschrijving voor de wintercompetitie gaat via de reguliere route (zie de activiteitenlijst), de overige communicatie over de wintercompetitie vindt plaats via eititepmocretniw.[antispam].@rvrijnland.nl.

 We zien uit naar een mooie wintercompetitie!

 

Groet Willeke

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023