?   
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 

 Inloggen   

 
 
 
 

Woensdag 15 februari 20:30 uur: bestuur licht nieuwe plannen toe

Geplaatst op 08-02-2017  -  Categorie: Nieuws  -  Auteur: Evert Gianotten

Het bestuur zal haar voorstel voor de bouwplannen voor onze vereniging op een algemene ledenraadpleging op woensdag 15 februari toelichten. Alle leden krijgen dan gelegenheid om er op te reageren. Doel van de avond is informeren en suggesties en opmerkingen te verzamelen. Na inloggen is een extra (besloten) nieuwsbericht zichtbaar met een uitgebreide toelichting van het bestuur. Het is de bedoeling dat daarover op de ALV van 23 maart wordt besloten. 

Het bestuur stelt voor om in principe te kiezen voor uitbreiding en verbouwing van het verenigingsgebouw volgens model C in combinatie met een grotere botenloods ter plaatse van het schuurtje. Dat betekent dat er naast het gebouw een stuk wordt aangebouwd ten behoeve van een ergometerruimte en een extra vergaderruimte. Bovendien worden de kleedkamers gerenoveerd en komt er een nieuwe hoofdingang. Het komende half jaar zou dan moeten worden uitgezocht of de gemeente wil meewerken, hoe we duurzaamheid en energiebesparing gaan vormgeven, op welke wijze de botenloods wordt gerealiseerd (nieuwbouw of verbouwen) en of we dit alles ook kunnen betalen.

Komt allen. Laat je informeren en laat je horen!

Voor het plan, het advies van de bouwcommissie en de toelichting op de keuze: zie de stukken op het besloten deel van de Website onder het kopje ‘Bestuur’ onder de tab ‘Algemene Ledenvergadering’. Wel eerst inloggen daarvoor.

Namens het bestuur, Evert Gianotten
Namens de bouwcommissie, Hedi van Dijk-Poot

 2017 02 08 bouwplannen


 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 
 
 

Laatst bijgewerkt op 10 juni 2017