Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Zondag 16 april 2023 “Rondje Katwijk”

Geplaatst op 16-04-2023  -  Categorie: Verslag  -  Auteur: Yvonne Spiegeler-Roeleven 

Op zondag 16 april hebben wij ons om 06.45 uur verzameld om met drie Achten en een Skiff een sportieve roeitocht van 25 km te gaan maken. De weersvoorspelling was aanvankelijk heel goed met veel zon en wat wind, helaas heeft de zon zich niet laten zien en de wind was behoorlijk aanwezig, maar we hebben geen regen gehad, dus eigenlijk prima roeiweer.

De verdeling over de boten was leuk met een aantal vrouwen en mannen, zo spreek je weer eens andere roeiers dan je eigen teamgenoten.

In verband met de stevige wind zijn we de ronde van Katwijk begonnen over de Korte Vliet richting Katwijk en terug via Warmond, de Kaag, Leiderdorp naar Voorschoten. Het roeien zelf ging prima met aanwijzingen van de coach, in mijn geval Hans Kerkers in de boot de Lapland. Hans houdt je altijd goed bij de les, zodat we niet veel gingen verslappen met onze roeitechniek.

Onderweg hebben we veel nieuwbouwprojecten gezien, met prachtige huizen aan de Rijn.

Na afloop waren alle drie Achten vrijwel tegelijk de boten aan het drogen en konden wij daarna met zijn allen even de tocht nabespreken met een kop koffie en wat lekkers erbij.

Het was een geslaagde roeitocht op de zondagochtend met als winnaar Dave in de Skiff, een hele prestatie om de drie Achten voor te blijven de hele tocht! En ook respect voor Hans, die na afloop weer een training had voor een Acht, hij gaat altijd maar door ?

 

Yvonne Spiegeler-Roeleven 

 

2023-04-16-rondje-katwijk

       

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023