?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Indienen nieuwsbericht

 

Ieder lid kan en mag een bericht opstellen mits voorzien van minimaal één afbeelding. Stuur je bericht (géén PDF) én afbeelding naar retsambew.[antispam].@rvrijnland.nl

Hou je wel aan onderstaande richtlijnen, anders wordt je bericht niet geplaatst. De hoofdredactie toetst je bericht op kwaliteit/inhoud. Bij twijfel zal deze ingrijpen. De indiener is en blijft verantwoordelijk voor de inhoud (let op: auteursrecht en portretrecht). 

Richtlijnen

 • Bondige titel: kies voor een korte pakkende bondige titel (max 32 karakters). 
 • Naam opsteller: dus niet alleen de functienaam of commissienaam maar Jan Jansen, namens het bestuur, commissie o.i.d. 
 • Inhoud: houd je bericht eenvoudig, bondig, aantrekkelijk en informeel, bij voorkeur aangevuld met wat relevant beeldmateriaal. Gebruik alleen de NL-taal. Gebruik geen formele taal zoals u maar gebruik gewoon je en jij. Het bericht moet uiteraard gerelateerd zijn aan onze vereniging en geen afbreuk doen aan ons imago.
 • Minimaal één foto*: stuur altijd minimaal één foto/afbeelding mee (zonder auteursrecht/portretrecht of met toestemming). Stuur deze apart mee (als .jpg of .png bestand).  
 • Reclame: reclame en advertenties zijn niet toegestaan.

 

Verantwoordelijkheid*: als indiener van het bericht houden we jou verantwoordelijk voor de inhoud (rechten op tekst, foto's, video's enz.). Eventuele kosten en/of boetes bij het niet naleven van de wet (auteursrecht, portretrecht, privacy enz.) zijn voor rekening van de indiener! 
Openbaar of besloten: standaard zijn de berichten op de website openbaar (iedereen kan deze berichten lezen). Op verzoek kan het ook als 'besloten' bericht worden geplaatst. In dat geval hebben alleen leden toegang tot de inhoud. De aankondiging (plus de eerste regels) blijft wel openbaar. Maar wil je meer lezen, dan moet je eerst inloggen.
Bestand: simpel bewerkbaar tekstbestand (MS Word, .txt .doc .docx). Géén pdf. Géén afbeeldingen in de tekst. Foto's als extra bijlage meesturen. Geef eventueel in de tekst aan waar de foto ongeveer moet komen te staan. De webmaster moe de tekst omzetten naar een HTML-bestand (zonder foto's). De foto's worden apart geüpload en gekoppeld in het HTML-bestand.

 

* Wetgeving

 • Auteursrecht
  Het bericht en alle het meegeleverde materiaal zoals foto's, afbeeldingen, video's voldoet aan de wet. Eenvoudig gezegd: jij hebt toestemming van de maker van het materiaal voor openbare publicatie op de website.

  Ga ervan uit dat op iedere afbeelding, foto, video, tekening enz. auteursrecht rust. Je hebt
  toestemming nodig van de maker (fotograaf, tekenaar enz.) om het materiaal te publiceren. . Stuur dus nooit zomaar foto's of plaatjes van het internet. Bij schending zal Rijnland de boete op jou (als indiener) verhalen. De boete kan oplopen tot duizenden euro's.
  Er zijn bedrijven die in opdracht van fotografen met zoekrobots het internet afspeuren. De robots speuren naar illegaal gebruik van hun materiaal. Als deze een foto vinden komt het bedrijf in actie en sturen ze namens de fotograaf een (hoge) claim. Rijnland heeft al eerder zo'n claim ontvangen. Vandaar deze waarschuwing.
 • Privacywet
  Hou je aan de Nederlandse privacywetgeving. Plaats niet zomaar persoonsgegevens. Let goed op het gebruik van namen, adressen, e-mailadressen, telefoonnummers en andere gegevens waarmee iemand te herleiden is. Voor een besloten bericht (alleen leden) zijn wat meer mogelijkheden. Neem bij twijfel contact op met de privacy coördinator van Rijnland! Besef dat een openbaar bericht wereldwijd beschikbaar is voor spammers, criminelen, hackers enz. Meer info:  Privacy regels website (ledenbibliotheek). 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2022 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 23 mei 2022