?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 
rvr-logo-wit-11-zt-sh-500
 
Kom roeien - geel

 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 
 
 
 
 

Contributie 2020

Geplaatst op 16-11-2019  -  Categorie: Bestuursmededeling  -  Auteur: Dirk Jan van Klink

ContributieBegin december zullen alle leden per mail een factuur ontvangen voor de contributie lidmaatschap 2020. De factuur verschijnt ook in je account op deze website (inloggen, mijn facturen). De contributie (incl. KNRB toeslag) is in zijn geheel bij vooruitbetaling verschuldigd. Ook leden die tevens lid zijn van een andere roeivereniging moeten de KNRB toeslag vooraf betalen*).

Bij niet prompte betaling wordt het verschuldigde bedrag met een door het bestuur te bepalen bedrag verhoogd. Eventuele incassokosten komen ten laste van het lid dat deze veroorzaakt. 

Het jaarlidmaatschap loopt van 1 jan tot 31 dec en wordt binnenkort automatisch verlengd. Wil je opzeggen, doe dat dan vòòr zondag 1 december 2019. Na deze datum is het niet meer mogelijk om je af te melden voor het jaar 2020.

Dirk Jan van Klink
Penningmeester

*) Een lid, dat tevens lid is van een andere roeivereniging en daar langer lid is, zal jaarlijks moeten aangeven dat hij nog steeds van die vereniging lid is, onder vermelding van zijn lidnummer. Een dergelijk lid kan na afloop van het verenigingsjaar bij de penningmeester om restitutie van de KNRB-bijdrage verzoeken (HR artikel 2.7)

 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
secretaris@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de twee wekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2019 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 15 september 2019

 

 

© 2019 RV Rijnland