Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Inschrijven voor een activiteit

Geplaatst op 19-12-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Bernard Wortelboer

Op 29 november is onze vernieuwde website ‘live’ gegaan. We hebben veel positieve reacties ontvangen, maar het was soms ook even wennen. Zo is niet altijd duidelijk dat je vaker moet inloggen om iets te kunnen doen en ook bij het inloggen zelf ervaren sommigen van jullie wat ongemakken. Daarom nog wat extra aandacht voor onderstaande punten.

Inschrijven voor een activiteit
Log altijd eerst in voordat je gaat inschrijven. Klik vervolgens op het plusje.  Als er geen plusje is én je bent ingelogd, dan kun je je nu nog niet inschrijven.
Activiteit iconen
Als je bent ingeschreven verandert het plusje in een vinkje.
Activiteit icoon ingeschreven
Klik op het eerste icoontje voor informatie over de activiteit en op het poppetje om de deelnemers te zien.  Als je niet bent ingelogd zie je géén plusje en géén poppetje. Als je die toch ziet betreft het een inschrijving waar ook niet-leden mogen inschrijven (bijvoorbeeld de Vliethead).

Annuleren
Log altijd eerst in als je wilt annuleren.  Klik vervolgens op het vinkje. Je komt in het overzicht van activiteiten waarvoor jij hebt ingeschreven. (Mijn account- mijn activiteiten). Klik vervolgens op het kruisje achter de activiteit die je wilt annuleren. Als er geen kruisje staat dan kan je niet (of niet meer) annuleren.

Inloggen
Als je je wachtwoord niet (meer) weet kun je klikken op ‘Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten?. Zie ook de handleiding inloggen. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Deze link is 1 uur geldig.

Forum
Het forum is opgezet voor leden en biedt een digitaal communicatie platform om o.a. vragen te stellen of een discussie te starten. Zoek je bijv. nog een ploeg, dan kun je dat hier kwijt. Daarnaast kun je bij ieder nieuwsbericht jouw reactie plaatsen. Het forum en de  reacties zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

 

Knop afschrijfboek

Afschrijfboek
Op de nieuwe site kon je zonder inloggen naar het afschrijfboek in MyFleet. In overleg met het bestuur is op 20 dec de link naar het afschrijfboek afgeschermd. Je  moet nu eerst inloggen om naar het afschrijfboek te gaan.
Voor smartphone en iPad is een app beschikbaar. Log in en ga naar https://www.rvrijnland.nl/boot-afschrijven voor meer details. je kunt bijvoorbeeld ook een directe link naar het afschrijfboek in je browser plaatsen.


Wij zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe website vinden. We horen graag jullie mening via het forum!

Hoofdredactie
Nelleke Molenaar en Bernard Wortelboer

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023