Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Oproep aan alle leden

Geplaatst op 17-07-2017  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Guill van Blankenstein

Zoals je wellicht weet heeft onze vereniging een commissie aangepast roeien (CARR) die het roeien voor minder valide mensen mogelijk maakt. Dit is een redelijk grote groep en zij roeien iedere dinsdagmorgen. Zij worden begeleid door clubgenoten van ons die zich daarvoor aangemeld hebben. Het gaat hier om zowel scullers als boordroeiers. Dit alles gaat volgens een redelijk strak rooster dus veel extra tijd is er niet.

Enkele jaren geleden heb ik het initiatief genomen om extra roeitijd aan te bieden en wel op vrijdag vanaf plm. 12.00 uur. Dit ging goed maar verwaterde. We willen dit nieuw leven inblazen omdat er inmiddels ook weer nieuwe roeiers bij zijn gekomen.

Hulp is dus nodig, anders is dit plan niet mogelijk. Ik zoek dus roeimaten voor de vrijdag, die ik kan bellen of whatsappen als er geroeid gaat worden. Dit betekent in de praktijk dat er een grote groep roeimaten moet zijn, omdat niet iedereen op het laatste moment beschikbaar zal zijn. Je moet je ook vooral niet verplicht voelen want dan werkt het niet! Als je niet kunt, dan kun je niet. En als er veel mensen op de lijst staan kunnen we een ander vragen. Voel je ook niet bezwaard door te denken dat je dit niet kunt. De roeier zelf geeft wel aan wat kan en wat niet, en er is altijd een ervaren roeimaat bij.

Als je dit zou willen doen meld je dan bij mij, graag met je gegevens zodat ik contact met je kan opnemen. Mijn mailadres is nietsneknalb.gnerj.[antispam].@ziggo.nl
Bellen kan ook 070-3871374 of 06-10778641.


Ik wacht met belangstelling af!
Guill van Blankenstein

 20170718-oproep-aan-alle-leden-van-rijnland

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023