Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 
 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Bernard Wortelboer
01 apr 2022 20:02

Het stoplicht maakt iedere 20 minuten gebruik van de meteo gegevens van buienradar (die altijd al op deze website werden getoond) én onze vaarverbod regels zoals beschreven in het Rijnlandboek. Het stoplicht is dus niets anders dan een andere visuele presentatie puur ter verhoging van het veiligheidsbesef. Mijn eigen ervaring op het vlot is dat dat werkt. Het werkt ook (veel) beter dan het vaarverbod bordje in de sociëteit, die heb ik nog nooit zien hangen. En ja, het blijven metingen. Je eigen waarneming is en blijft als stuur/schipper maatgevend bij de interpretatie van onze regels. Het nu versoepelen van de vaarverbod regels is m.i. een andere discussie die een andere pilot vergt plus méér onderbouwing richting de leden.

Guillaume van Blankenstein
01 apr 2022 09:12

De ja nee discussie blijft, als mensen niet precies weten wat de risico's zijn. Zowel voor materiaal als eigen "leven". Dan zal eigen verantwoordelijkheid ook meer invloed hebben. Alleen regels komt niet binnen.

Wouter Koel
31 mrt 2022 18:07

Prima manier van werken . Testen , feedback en implementeren. En nog steeds gezond verstand gebruiken. Stoplicht is een mooie aanvulling op de meteo

 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2023 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 29 september 2023