Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 

Voor commissies

 

Heb je een leuk idee voor een activiteit die je graag wilt organiseren voor onze vereniging? Dan kun je dat kenbaar maken in de activiteitenlijst hier op de website waarbij je ook andere mensen kunt laten inschrijven om mee te doen. Of het nu gaat om een sportieve, culturele, educatieve of gezellige, alles is welkom zolang het te maken heeft met de roeisport en niet commercieel is. Je kunt daarbij ook nog wat reclame maken voor je activiteit met het plaatsen van een nieuwsbericht. Alle nieuwsberichten op de website verschijnen automatisch ook in de nieuwsbrief die 2x per maand wordt verzonden.
Hieronder staat uitgelegd wat je hiervoor moet doen:

Organiseer een activiteit

  1. Zorg ervoor dat de activiteit wordt opgenomen in de activiteitenlijst. Hoe? klik hier.
  2. Maak een nieuwsbericht voor op de website. Hoe? klik hier.
  3. Vraag ná de inschrijfperiode de deelnemerslijst op bij de webmaster. Je ontvangt dan een spreadsheet met daarin de mensen die hebben ingeschreven en de mensen die op de wachtlijst staan. Met naam, contactgegevens en overige inschrijfvelden. Hoe? mail de webmaster.

Voeg activiteiten van andere verenigingen toe in de activiteitenlijst

Commissies hebben de mogelijkheid om de leden te wijzen op bepaalde activiteiten die door andere roeiverenigingen worden georganiseerd. Denk hierbij o.a. aan wedstrijden, toertochten, marathons enz. Deze staan vaak ook al in de KNRB-agenda. Omdat dit heel veel extra werk kan opleveren voor de webmaster is met het bestuur afgesproken dat de betreffende commissies deze activiteiten aanleveren in Excel in een vast format. De webmaster kan dan deze lijst dan zonder veel werk direct importeren in de activiteitenlijst (in e-Captain). Hoe? Klik hier.

Zoek foto/promotie materiaal

Als je wat wilt organiseren ben je wellicht ook op zoek naar bijpassende foto's en of logo's. Foto's van eerdere activiteiten bewaren we in Google Fotoalbums (omdat dat niets kost). Al deze foto's staan dus in de cloud en kun je vinden via de website: Inloggen en dan het ledenmenu "Foto's" selecteren. Je kunt bij Google ook hele fotoalbums in één keer downloaden of enkele. Zoek je specifiek Rijnland promotiemateriaal, dan kun je die hier vinden.

Maak een verslag!

Het is leuk als jij of één van de deelnemers ook een verslag maakt van de activiteit. Een verslag maken is niet anders als een nieuwsbericht insturen. Van belang is dat daarbij geen persoonsgegevens van anderen worden gedeeld. Hoe? klik hier.

Verzamel en upload je foto's

Tijdens een activiteit worden veel foto's gemaakt, vaak met een smartphone. Deze worden vaak ook direct in de groep gedeeld via socialmedia zoals Whatsapp. Dat is voor op dat moment heel leuk. Bedenk wel dat al die foto's slechts voor een beperkte groep zichtbaar zijn, vaak niet worden bewaard en van onvoldoende kwaliteit (resolutie) om af te drukken. We willen dus dat leden hun foto's ook in originele resolutie/omvang uploaden naar de vereniging. Één foto kan al gauw 10MB in omvang zijn waardoor je deze niet per mail moet versturen. Zowel je eigen mailaccount als die van de ontvanger(s) raken dan heel snel vol waardoor je niet meer kunt mailen. Het enige wat je als organisator moet doen is vragen of deelnemers hun foto's willen uploaden naar de webmaster via onderstaande webpagina/link. De webmaster plaatst je foto's dan in fotoalbum.

Link: www.rvrijnland.nl/media

 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 20 september 2023