Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Volgende week, nieuwe website

Geplaatst op 24-11-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Bernard Wortelboer

A.s. dinsdag 29 november schakelen we over op de nieuwe website (zie eerdere berichten: 12 oktober en 7 november).

 

Inloggen afschrijfboek, dat blijft zoals het is
Voor het inloggen en afschrijven van een boot veranderd er niets: je gebruikt hiervoor nog steeds dezelfde MyFleet gebruikersnaam en wachtwoord. 

Inloggen website, dat wordt anders
Voor de nieuwe website heb je wél nieuwe inloggegevens nodig. Dat is wat ingewikkelder dan nu, maar dit heeft alles te maken met de verhoogde beveiliging van de gegevens die op de website staan. Alleen leden kunnen inloggen. Woensdag krijg je een e-mail met daarin je gebruikersnaam en wachtwoord.
Op de nieuwe website is ook een inlog handleiding voorhanden waarin stap-voor-stap de inlog procedure wordt uitgelegd. Als het inloggen toch niet lukt én je niet verder komt met deze handleiding , stuur dan een mail naar de eitcaderdfooh.[antispam].@rvrijnland.nl

Gebruiksregels nieuwe website
De hoofdredactie heeft voor de nieuwe website regels opgesteld voor het gebruik ervan. Deze kun je op de nieuwe website, na inloggen, raadplegen onder het menu Gebruik / Website. Het geeft antwoord op de vraag hoe je een bericht op de website krijgt en waar dat aan moet voldoen. Ook staat aangegeven welke informatie de webmaster nodig heeft als je een activiteit wilt organiseren. Je kunt deze regels ook hier downloaden.

Toelichting veiligheid:
In de ALV van 24 maart is besloten het Jaarboek op de website te plaatsen onder voorwaarde dat de beveiliging van de persoonsgegevens gewaarborgd is. Hieronder een korte toelichting:
De website moet voldoen aan de wettelijke eisen ter bescherming van de persoonsgegevens. Dit was medio dit jaar dé trigger om over te stappen naar e-Captain. Wat is er verbeterd: de persoonsgegevens staan nu in een goed beveiligd deel van de website (server) en wordt daar nu ook versleuteld opgeslagen. Zonder de juiste sleutel kom je niet binnen en kun je deze gegevens niet lezen of vinden via een zoekmachine. Ook het transport van de gegevens (van de server naar uw computer thuis) wordt nu versleuteld, zodat deze niet onderweg kan worden afgetapt. De ‘sleutel’ is ook aangepakt: geen ‘standaard’ wachtwoord die je makkelijk kan achterhalen maar per lid een uniek wachtwoord van minimaal 8 karakters waarvan minstens 1 hoofdletter, 1 kleine letter en 1 cijfer.

 

Bernard Wortelboer

 

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024