Vergeten?   
 
 

ROEIVERENIGING RIJNLAND

 
 

ROEIVERENIGING
RIJNLAND

 

 
 
 
 
 

Nieuwe website

Geplaatst op 29-11-2016  -  Categorie: Bericht  -  Auteur: Bernard Wortelboer

Op 12 oktober, 7 en 24 november hebben jullie op de oude website hierover al berichten kunnen lezen – er staat onder meer in waarom de nieuwe website nodig is. Verder ontvang je uiterlijk woensdag 30 november een mail met daarin je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt daarmee inloggen op het beveiligde deel van de nieuwe website. We hopen dat je er de informatie kunt vinden die je nodig hebt en misschien zelfs meer dan dat. Sommige procedures zijn anders geworden, andere niet; daarom een korte toelichting:

Inloggen afschrijfboek, dat blijft zoals het is
Voor het inloggen en afschrijven van een boot verandert er niets: je gebruikt hiervoor nog steeds dezelfde MyFleet gebruikersnaam en wachtwoord.

Nieuwsberichten
Na inloggen kun je direct per nieuwsbericht online reageren. Deze reactie is alleen zichtbaar voor de andere leden. Nieuwsberichten zijn nu ondergebracht in verschillende categorieën: Nieuws, Mededeling, Katern, Verslag, Uitslagen, CARR. Alle nieuwsberichten verschijnen, ongeacht de categorie, ook altijd op de homepagina.De indeling wordt gebruikt om deze berichten ook op andere pagina’s te laten zien. Zo zijn de laatste mededelingen ook rechts zichtbaar. Katernberichten staan (ook) op de speciale Katern pagina.

Activiteiten
Leden die zich willen aanmelden voor een activiteit moeten eerst inloggen. We hebben met dit nieuwe 'meld-je-aan' systeem extra mogelijkheden. Zo kunnen we de inschrijving beperken (o.a. datum van inschrijven, het min/max aantal deelnemers, lid/geen lid). Als je een activiteit gaat organiseren, kijk dan in het leden menu 'Gebruik website'. 

Mijn account
Hier kun je je persoonlijke gegevens inzien of aanpassen. Jouw wijzigingen worden getoetst door de ledenadministratie voordat deze worden verwerkt. Een portretfoto mag je zelf uploaden. Deze wordt zichtbaar in de ledenlijst. Verder zie je nog een overzicht van de activiteiten waarvoor je je hebt ingeschreven en de groepen waaraan je deelneemt.

Leden opzoeken
In het menu ‘Leden’ kun je de naam, adres en contactgegevens van andere leden snel vinden. Je kunt het zoeken makkelijk maken door maar op een klein deel van de naam (of adres, telefoon e.d.) te zoeken. Je kunt ook een filter instellen (bijzondere leden, wedstrijd- of toerploeg en het verenigingswerk, bijvoorbeeld alle leden van een commissie of bardienst)..

Forum
Het forum is een platform waar je met andere leden, commissies of het bestuur in discussie kunt gaan. Alle leden kunnen hier een reactie plaatsen en zijn daar zelf verantwoordelijk voor. Alleen leden hebben toegang, dus ook kritische reacties zijn welkom.

Gebruik
Onder het menu ‘Gebruik’ zijn aanvullende regels, richtlijnen of aanbevelingen voor leden te vinden zoals het afschrijfboek, gebruik en onderhoud van de boten, toewijzing van wedstrijdboten, gebruik van de Zeevier, gebruik van botenwagens, reddingsvesten en de website. Tevens bevat het een handig overzicht van de gehele Rijnland vloot.

 

Verandering

 

deel dit bericht


 

Plaats een reactie op dit nieuwsbericht:

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst
 
 
 
 
 
 
Was deze informatie nuttig?
                 

 
rvr-logo-geel-500

Contact

Recreatiegebied Vlietland
Oostvlietweg 63
2266 GN  LEIDSCHENDAM
071-5610314
siraterces.[antispam].@rvrijnland.nl

 

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief. 

 
 
 
 

© 2024 RV Rijnland

 
 

Laatst bijgewerkt op 12 mei 2024